Inspiratie voor kostuums

Misschien is een van de beste onderdelen van de voorbereiding op een Allerheiligenfeest het maken van de kostuums! Het zou elk jaar een speciale dag kunnen worden waarop kinderen hun favoriete heiligen of zalige kunnen vieren met kostuums en rekwisieten! Hoewel er zoveel populaire heiligen zijn om uit te kiezen, heb ik onlangs zoveel "nieuwe" heiligen gevonden op het internet. Omdat ik het grootste deel van mijn leven omringd ben geweest door de levens van heiligen, ben ik meestal niet onder de indruk van de meeste schatten van heiligen, omdat ik de meeste verhalen die erin staan ​​al ken. Op het internet staan er echter heel veel heiligen waarvan ik de verhalen nog nooit eerder had gehoord. Op mijn facebook pagina van vorig jaar heb ik heel wat heiligen op bepaalde dagen kunnen publiceren. Misschien ontdekken je kindereen een nieuwe vriend om zich als te verkleden en winnen ze de prijs voor de meest "moeilijk te raden" heilige!

 

Decoraties

Allerheiligen komt snel dichterbij op 1 november en we kunnen niet wachten om je te helpen vieren. Kom naar de viering in de kerk van: 

  • Buggenhout donderdag 31 oktober om 17:30 u.of 
  • Lebbeke vrijdag 1 november om 10:30 u. 

    en breng een heiligen beeld mee. 

Je kunt ook meehelpen aan de decoraties! Je kunt de banner printen, kleuren en meebrengen en ophangen vóór het Allerheiligenfeest OF je kunt bezoekende "heiligen" uitnodigen en je zoon of dochter zich laten verkleden in een heilige.

Hier kun je ook toppers printen en gebruiken op je cupcakes als versiering.

Allerheiligen wimpels 1.
Allerheiligen wimpels 2
Allerheiligen wimpels 3
Allerheiligen wimpels 4
allerheiligen 2
allerheiligen 1
Hoogfeest  Allerheiligen 1
Hoogfeest Allerheiligen 2